Használatbavétel Támogatása

A szakhatóság előtt bejárjuk az épületet

HASZNÁLATBAVÉTEL TÁMOGATÁSA

A használatbavételi eljárás előtt a kivitelezés során bejárjuk az épületet, ha szükséges több alkalommal is. A tűzoltó bejárása előtt részt veszünk a tűzvédelmi rendszerek (tűzjelző, beépített tűzoltó rendszer, hő és füstelvezető rendszer) rendszerpróbáján valamit igény szerint a használatbavétel napján a tűzvédelmi hatóság bejárásán is.

Kiválogatni, tartalmakat átnézni nem csak idő, hanem hozzáértést igénylő feladat. Tapasztalatok alapján leggyakrabban nemcsak a hiányzó dokumentumok pótlása, hanem azok megfelelő tartalma okozza a letöbb problémát. Sokszor nem a megfelelő teljesítménynyilatkozat kerül benyújtásra, vagy épp teljesítménynyilatkozat van, miközben a szerkezetre nem ez az igazolási módozat.


Ajánlatot kérek

Tűzvédelmi tanácsadás


Tűzvédelmi ügyekben, beruházások, fejlesztések előtt a beruházó érdeke a tűzvédelmi előírásokat előzetes felmérése, elkerülendő a jelentős többletkiadásokat a nem körültekintő döntéssel.

Már a beruházás tervezésekor érdemes tűzvédelmi szakmai közreműködést igénybe vennie. Így egyrészt elkerülheti, hogy a kész tervek, rosszabb esetben az elkezdett kivitelezés során szembesüljön a megvalósításhoz szükséges jelentős többletköltségekkel másrészt a beruházás költségeit jelentősen csökkenthetik a megfelelően optimalizált tűzvédelmi megoldások.


Töltse le Dokumentumunkat

Ehhez nem kell mást tennie, mint megadja Nevét és Email címét, majd a kapott emailben megkapja a letölthető PDF dokumentációt