Rólunk

Teljeskörű építésügyi tűzvédelmi tervező szolgáltatás építészeknek, kivitelezőknek, üzemeltetőknek TUÉ jogosultsággal

Tíz éve dolgozik csapatunk az építésügyi tűzvédelem területén

Irodánk meghatározó résztvevője az építésügyi tűzvédelmi tervezésnek. Munkatársaink képzett tűzvédelmi mérnökök, akik jelentős beruházásokkal a hátuk mögött szinte minden típusú épület tervezésében közreműködtek. A családi házaktól az irodaépületeken keresztül az ipari és tárolási épületekig szinte nincs olyan épülettípus, amely ne fordult volna meg a napi munkavégzés során.

A koncepció kezdetétől a használatbavételig tartó teljes folyamatban közreműködünk. Nemcsak a napi konzultációk, hanem a helyszíni bejárások, TMMK (Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyv) készítésében is részt veszünk. A kivitelezés során a felmerülő problémák helyszíni megoldásában, valamint a használatbavételeket megelőző tűzvédelmi teszteléseken is támogatjuk a projekteket.

A bonyolult, vagy egyedi megoldásokat igénylő esetekben FDS szimulációt készítünk. A szimulációkat saját gépparkunkkal készítjük el, emiatt nem szükséges alvállalkozót bevonnunk, nincs időkésedelem a szimuláció elkészítése miatt.

Évente több, mint 300 projektben eredményesen működünk közre. A 2020. évben bekövetkezett vírushelyzetben is sikeresen kiszolgáltuk partnereinket, rugalmasan átálltunk az újfajta helyzet megoldásához szükséges rendszerre.

Tervező csapatunk fiatal, rugalmas, amely lehetőséget biztosít a projektek során felmerülő problémák gyors és gyakorlatias megoldására.

Csapatunk

Fenyvesi Zsolt

RÓLUNK

Szana Brigitta

szana-brigitta

Horváth Szabina

RÓLUNK

Vécsey Laura

RÓLUNK

Darcsi Tímea

RÓLUNK

Az idő a tűzvédemi engedélyeztetésben is pénz

Példaképpen: jelen pillanatban (2018-ban) 134 féle dokumentációt kellett összeállítanunk egy irodaház átadásához.

Elég, ha csak 1 dokumentáció hiányos, vagy szabálytalan, máris késik a projekt, nem történhet meg az átadás. Életbe lép a kötbér, elállhat a vevő, a bérlő, hiszen az időzítés kiemelten fontos. A legjobb az, ha már az ötlettől képben vagyunk, hiszen ekkortól van lehetőségünk időben és hatékonyan átadni mindazt a tudást, amivel sikeres lehet az épület tűzvédelmi átadása.


Használatbavételi segédlet letöltése

Ehhez nem kell mást tennie, mint megadja Nevét és Email címét, majd a kapott emailben megkapja a letölthető PDF dokumentációt