Rólunk

Teljeskörű építésügyi tűzvédelmi tervező szolgáltatás építészeknek, kivitelezőknek, üzemeltetőknek TUÉ jogosultsággal

Tíz éve dolgozik csapatunk az építésügyi tűzvédelem területén

Irodánk meghatározó résztvevője az építésügyi tűzvédelmi tervezésnek. Munkatársaink képzett tűzvédelmi mérnökök, akik jelentős beruházásokkal a hátuk mögött szinte minden típusú épület tervezésében közreműködtek. A családi házaktól az irodaépületeken keresztül az ipari és tárolási épületekig szinte nincs olyan épülettípus, amely ne fordult volna meg a napi munkavégzés során.

A koncepció kezdetétől a használatbavételig tartó teljes folyamatban közreműködünk. Nemcsak a napi konzultációk, hanem a helyszíni bejárások, TMMK (Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyv) készítésében is részt veszünk. A kivitelezés során a felmerülő problémák helyszíni megoldásában, valamint a használatbavételeket megelőző tűzvédelmi teszteléseken is támogatjuk a projekteket.

A bonyolult, vagy egyedi megoldásokat igénylő esetekben FDS szimulációt készítünk. A szimulációkat saját gépparkunkkal készítjük el, emiatt nem szükséges alvállalkozót bevonnunk, nincs időkésedelem a szimuláció elkészítése miatt.

Évente több, mint 300 projektben eredményesen működünk közre. A 2020. évben bekövetkezett vírushelyzetben is sikeresen kiszolgáltuk partnereinket, rugalmasan átálltunk az újfajta helyzet megoldásához szükséges rendszerre.

Tervező csapatunk fiatal, rugalmas, amely lehetőséget biztosít a projektek során felmerülő problémák gyors és gyakorlatias megoldására.

Csapatunk

Fenyvesi Zsolt

RÓLUNK

ügyvezető
vezető tervező
építésügyi tűzvédelmi tervező

Szana Brigitta

szana-brigitta
ügyvezető

Vécsey Laura

RÓLUNK

senior tűzvédelmi tervező
tervezési csoportvezető

Horváth Szabina

RÓLUNK
senior tűzvédelmi tervező

Nagy Torma Norbert

Nagy-Torma Norbert_honlap
junior tűzvédelmi tervező

Szilágyi Dorina

Szilágyi Dorina_honlap
junior tűzvédelmi tervező
 

Az idő a tűzvédemi engedélyeztetésben is pénz

Példaképpen: Az elmúlt években 130-180 különböző az építészeti tűzvédelmi engedélyeztetést érintő szakági dokumentumot kellett átvizsgálnunk egy-egy nagyobb irodaház, lakóépület vagy ipari épület tűzvédelmi használatbavételéhez.

Elég, ha csak 1 dokumentáció hiányos, vagy szabálytalan, máris késik a projekt, nem történhet meg az átadás. Életbe lép a kötbér, elállhat a vevő, a bérlő, hiszen az időzítés kiemelten fontos. A legjobb az, ha már az ötlettől képben vagyunk, hiszen ekkortól van lehetőségünk időben és hatékonyan átadni mindazt a tudást, amivel sikeres lehet az épület tűzvédelmi átadása.


Használatbavételi segédlet letöltése

Ehhez nem kell mást tennie, mint megadja Nevét és Email címét, majd a kapott emailben megkapja a letölthető PDF dokumentációt